Трейнинг компанията Телерик Академия за летящ кариерен старт и успешна реализация,

...
Трейнинг компанията Телерик Академия за летящ кариерен старт и успешна реализация,
Коментари Харесай

Радостина Пенева поема позицията старши мениджър Бизнес развитие“ в Телерик Академия

Трейнинг компанията Телерик Академия за летящ кариерен старт и сполучлива реализация, разгласи още едно ново предопределение, основно за идващия стадий от развиването на организацията. Радостина Пенева заема позицията старши управител " Бизнес развиване ", като фокусът ѝ ще бъде извеждането на компанията отвън рамките на България.

Радостина има над 15 години опит в областта на търговията и бизнес развиването, в последните 10 от които заема управителни позиции в интернационалните компании с отговорности в Европа, Русия, Латинска Америка, Съединени американски щати и Близкия Изток (общо над 60 държави). Тя се причислява към екипа откакто извършва длъжността търговски шеф в Смарт Органик АД (собственик на марките Roo " bar, Dragon Superfoods, Bett " r и др.). Завършила е Московския държавен институт по интернационалните връзки със компетентност Международни връзки, профил Арабистика.

Позицията на Радостина e определяща за дейното разгръщане и агресия на компанията, като тя ще дава отговор за стратегически планове, свързани с бизнес развиването на Телерик Академия, в частност извеждането ѝ на интернационалните пазари. Тази нова за организацията роля е резултат от устрема на Академията да надгражда и уголемява продуктите и услугите си, тъй че да дава отговор на потребностите на бизнеса, от една страна, а от друга - да поддържа високи стандарти и да слага амбициозни цели за бъдещо развиване.

" Имаме упоритост и проекти да развием и задълбочим резултата на Телерик Академия и да разпространяваме още повече услугите ни, извеждайки ги даже отвън рамките на България. Успехът ни досега е резултат от непрекъснатото надграждане и рационализиране на образованията, холистичния метод, който сме заложили в тях, и устрема ни да бъдем адаптивни и в крайник с потребностите на бизнеса и трендовете, които са значими за бъдещия пазар на труда. Вярваме, че можем да глобализираме този модел, а опитът и познанията на Радостина, ще ни оказват помощ да преминем на идващото равнище и да бъдем още по-успешни. " - споделя Александра Мечкова - основен изпълнителен шеф на Телерик Академия.

Назначението на Радостина идва в поддръжка на бързото развиване на Телерик Академия. През последните 5 години компанията утроява партньорската си мрежа (над 260 компании партньори), и удвоява броя на стратегиите, интереса към тях и приходите си. Само за 2023 година се регистрира 30% нарастване на претендентите и завършващите. 94% е удовлетвореността на курсистите в Alpha стратегиите, 92% - тази в Upskill стратегиите, а 91% от приключилите биха предложили образованието в Академията на другар. Зад тези триумфи стои страховит екип от експерти, който, с цел да отговори на потребностите на учащите се и развиването на Академията, през 2023 година също нараства с 35%.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР